All you can eat

Hamachi in Lommel werkt volgens een all-you-can-eat concept, u kunt 2.5 uur rijkelijk genieten van de lekkerste Oosterse gerechten. Tijdens deze 2.5 uur kunt u onbeperkt gerechten van onze kaart bestellen. Hier onder kunt u de huisregels vinden waar bij Hamachi mee gewerkt wordt.

Wilt u meer informatie over onze gerechten? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

IMG_1022

Huisregels: All-You-Can-Eat-Concept

1. U kunt binnen 2,5 uur onbeperkt bestellen.
2. U kunt per ronde maximaal 5 items per persoon bestellen.
U kunt weer bestellen als u de vorige ronde volledig heeft geconsumeerd.
3. Dranken zijn niet inbegrepen.
4. Voorkom verspilling van voedsel, niet geconsumeerde items worden in rekening gebracht. €1,00 per sushi & €3,00 per handrol/ warm gerecht.

Prijzen:
Maandag t/m donderdag €28,50
Vrijdag t/m zondag €30,50
Feestdagen €30,50

*2,5 uur onbeperkt bestellen

House rules: All-You-Can-Eat-Concept

1. You can order within a 2 and a half hour time limit.
2. A maximum of 5 items per person can be ordered at once.
Additional orders can be placed after the previous order has been consumed completely.
3. Drinks are not included.
4. Please do not spill food, all unfinished items will be charged €1,00 for each sushi & €3,00 for each hand roll / warm dishes.

Pricelist:
Monday untill Thursday €28,50
Friday untill Sunday €30,50
Holidays €30,50

*you can order for 2.5 hours

Sushi en Japanse gerechten

Op zoek naar Sushi en andere Japanse gerechten in Lommel?

Hamachi is hét nieuwe Oosterse restaurant in Lommel.
Naast onze Chinese specialiteiten kunt u bij ons ook komen genieten van heerlijke verse sushi en andere Japanse gerechten.

Hamachi heeft de Oosterse keuken in haar bloed zitten en dát proeft u!

Sushi

Onze sushi wordt elke dag met dagverse producten voor u bereid.
De ingrediënten voor de sushi worden met de grootste zorg door onze chef geselecteerd en verwerkt. Dit alles zodat u de echte authentieke smaken van Japanse keuken kunt ervaren, maar dan midden in Lommel.

De Japanse keuken is zonder sushi niet compleet, dat is reden waarom wij daar extra aandacht aan besteden.

IMG_1022

Japanse keuken

Ook kunt u bij Hamachi komen genieten van diverse andere Japanse gerechten. Onze Teppanyaki gerechten mag u dan ook absoluut niet overslaan. Als u de echte Japanse keuken geproefd en ervaren wil hebben zijn Teppanyaki gerechten absolute aanraders.

De Japanse kookkunst

De Japanse kookkunst bouwt op de visie dat men bij eten alle zintuigen gebruikt. Van oudsher is dit de gedachte die chefs hebben tijdens het bereiden van hun gerechten. Vooral bij Teppanyaki gerechten komt deze filosofie volledig tot zijn recht. Teppanyaki betekend letterlijk “grillen op de bakplaat” dit is in Japan de oorspronkelijke en oudste manier om eten te bereiden. Bij Hamachi in Lommel houden we vast aan deze filosofie en is de Teppanyaki tot een ware kunst verheven.

Japanse precisie

Voor goede Teppanyaki gerechten is het belangrijk dat de chef over de juiste vaardigheden beschikt om deze manier van eten bereiden correct toe te passen. Bij Hamachi Lommel werken wij uitsluitend met chefs die deze filosofie volgen en uitdragen. Onze chefs hebben de kennis, ervaring én fantasie om ware kunstenaars te zijn als het gaat om Teppanyaki gerechten.

Meer weten of reserveren?
Neem eens contact op.

Wok en Chinese gerechten

Hamachi sushi & grill Lommel wil een volledige Oosterse smaakervaring bieden. Bij ons komen de Japanse en Chinese keuken volledig in harmonie met elkaar samen. Een Chinees restaurant waar u ook van andere Oosterse specialiteiten kunt genieten.

Onze chefs en het keukenpersoneel hebben de Oosterse keuken in hun bloed zitten. Dit in combinatie met ons sfeervolle restaurant maken uw ervaring zo dat u zich al snel in een klein stukje Azië waant, maar dan midden in Lommel!

Bij Hamachi komt u niet alleen eten, wij gaan voor een complete ervaring voor onze gasten. De smaken van een Chinees wok restaurant in perfecte combinatie met Sushi en andere Japanse specialiteiten maken de ervaring die u bij Hamachi heeft uniek.

IMG_1022

Wok

In een Chinees restaurant kunt u natuurlijk genieten van de lekkerste wok gerechten. Al onze wok gerechten worden met de grootste zorg met dagverse producten voor u bereid. Net zoals de Japanse teppanyaki de meest authentieke manier van Japans koken is, is de Chinese wok een eeuwenoude Chinese kooktraditie.

Onze chefs zijn allen zeer ervaren en bekwaam met het echte Chinese wokken. U kunt de passie en enthousiasme van onze chefs terug proeven in onze gerechten. Laat u zelf verrassen door de authentieke smaken van de Chinese wok en de Chinese keuken in het algemeen. Bij Chinees restaurant Hamachi in Lommel geniet u van de meest authentieke smaken uit de Oosterse keuken.

Onze Chinese gerechten worden met dagverse producten bereid en met de grootste zorg samengesteld door ons team van ervaren chefs. De creativiteit en passie van onze chefs maken de gerechten bij Hamachi in Lommel uniek en verrassend. Bij Hamachi eet u Chinese gerechten volgens onze geheel eigen wijze van samenstelling en bereiding. Laat u zelf eens verrassen door de Oosterse smaken bij Hamachi in Lommel.

Meer weten?
Of reserveren?

Neem eens contact op.