Sushi en Japanse gerechten

Op zoek naar Sushi en andere Japanse gerechten in Lommel?

Hamachi is hét nieuwe Oosterse restaurant in Lommel.
Naast onze Chinese specialiteiten kunt u bij ons ook komen genieten van heerlijke verse sushi en andere Japanse gerechten.

Hamachi heeft de Oosterse keuken in haar bloed zitten en dát proeft u!

Sushi

Onze sushi wordt elke dag met dagverse producten voor u bereid.
De ingrediënten voor de sushi worden met de grootste zorg door onze chef geselecteerd en verwerkt. Dit alles zodat u de echte authentieke smaken van Japanse keuken kunt ervaren, maar dan midden in Lommel.

De Japanse keuken is zonder sushi niet compleet, dat is reden waarom wij daar extra aandacht aan besteden.

IMG_1022

Japanse keuken

Ook kunt u bij Hamachi komen genieten van diverse andere Japanse gerechten. Onze Teppanyaki gerechten mag u dan ook absoluut niet overslaan. Als u de echte Japanse keuken geproefd en ervaren wil hebben zijn Teppanyaki gerechten absolute aanraders.

De Japanse kookkunst

De Japanse kookkunst bouwt op de visie dat men bij eten alle zintuigen gebruikt. Van oudsher is dit de gedachte die chefs hebben tijdens het bereiden van hun gerechten. Vooral bij Teppanyaki gerechten komt deze filosofie volledig tot zijn recht. Teppanyaki betekend letterlijk “grillen op de bakplaat” dit is in Japan de oorspronkelijke en oudste manier om eten te bereiden. Bij Hamachi in Lommel houden we vast aan deze filosofie en is de Teppanyaki tot een ware kunst verheven.

Japanse precisie

Voor goede Teppanyaki gerechten is het belangrijk dat de chef over de juiste vaardigheden beschikt om deze manier van eten bereiden correct toe te passen. Bij Hamachi Lommel werken wij uitsluitend met chefs die deze filosofie volgen en uitdragen. Onze chefs hebben de kennis, ervaring én fantasie om ware kunstenaars te zijn als het gaat om Teppanyaki gerechten.

Meer weten of reserveren?
Neem eens contact op.