Wok en Chinese gerechten

Hamachi sushi & grill Lommel wil een volledige Oosterse smaakervaring bieden. Bij ons komen de Japanse en Chinese keuken volledig in harmonie met elkaar samen. Een Chinees restaurant waar u ook van andere Oosterse specialiteiten kunt genieten.

Onze chefs en het keukenpersoneel hebben de Oosterse keuken in hun bloed zitten. Dit in combinatie met ons sfeervolle restaurant maken uw ervaring zo dat u zich al snel in een klein stukje Azië waant, maar dan midden in Lommel!

Bij Hamachi komt u niet alleen eten, wij gaan voor een complete ervaring voor onze gasten. De smaken van een Chinees wok restaurant in perfecte combinatie met Sushi en andere Japanse specialiteiten maken de ervaring die u bij Hamachi heeft uniek.

IMG_1022

Wok

In een Chinees restaurant kunt u natuurlijk genieten van de lekkerste wok gerechten. Al onze wok gerechten worden met de grootste zorg met dagverse producten voor u bereid. Net zoals de Japanse teppanyaki de meest authentieke manier van Japans koken is, is de Chinese wok een eeuwenoude Chinese kooktraditie.

Onze chefs zijn allen zeer ervaren en bekwaam met het echte Chinese wokken. U kunt de passie en enthousiasme van onze chefs terug proeven in onze gerechten. Laat u zelf verrassen door de authentieke smaken van de Chinese wok en de Chinese keuken in het algemeen. Bij Chinees restaurant Hamachi in Lommel geniet u van de meest authentieke smaken uit de Oosterse keuken.

Onze Chinese gerechten worden met dagverse producten bereid en met de grootste zorg samengesteld door ons team van ervaren chefs. De creativiteit en passie van onze chefs maken de gerechten bij Hamachi in Lommel uniek en verrassend. Bij Hamachi eet u Chinese gerechten volgens onze geheel eigen wijze van samenstelling en bereiding. Laat u zelf eens verrassen door de Oosterse smaken bij Hamachi in Lommel.

Meer weten?
Of reserveren?

Neem eens contact op.